Provincies respecteren een grote mate van verantwoordelijkheid bij de gemeenten als het gaat over financieel toezicht in het kader van de decentralisaties in de begroting 2015.

Provincies respecteren een grote mate van verantwoordelijkheid bij de gemeenten als het gaat over financieel toezicht in het kader van de decentralisaties in de begroting 2015. – 8 november 2017

Marita de Hair (Voorzitter Public Sector bij EY) geeft haar visie op de ontwikkelingen rondom de jaarrekening voor gemeenten & provincies. Hoe ziet de optimale rol van de accountant en de toezichthouder er volgens u uit? De accountant verricht zijn controle in opdracht van de gemeenteraad of provinciale staten. Een unieke situatie, aangezien deze gremia …

The post Provincies respecteren een grote mate van verantwoordelijkheid bij de gemeenten als het gaat over financieel toezicht in het kader van de decentralisaties in de begroting 2015. appeared first on SBO Blog.

Go to Source
Author: redactie

Previous ArticleNext Article
Euroforum organiseert jaarlijks diverse congressen, opleidingen en trainingen voor professionals en managers bij bedrijven, overheden en non-profit organisaties.
Business-Controller.com website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024